Februari is maand van Liefde. Of je Valentijn nu een commerciële k*tdag vindt of je bent een romantische ziel die Valentijn liefst elk week viert, op 14 februari is het zo ver! Welk type Valentijntje je zelf ook bent, onze A12Shops hebben echt voor ié-der-een iets in het aanbod. Wij gingen alvast eens kijken en stelden voor jou het ideale Valentijnsrecept samen, benieuwd?

De inkleding

Sfeer is belangrijk in elke situatie, maar met Valentijn misschien nog net iets meer. En sfeer maken, dat kunnen ze bij Hema! Kies uit hun assortiment kaarsen voor romantisch tafellicht. Als je echt over the top wil gaan kan je ook nog altijd kiezen voor deze ‘Love You‘-ballonnen, ook bij Hema.

Hema A12Shopping kaarsen Hema A12Shopping Love You ballonnen

Het eten

Liefde van de man gaat door de maag, zeggen ze. Maar ook de vrouw wordt graag eens in de watten gelegd! Ga voor het cliché en maak een hartjescake voor je partner met deze bakvorm van Hema. Geen talent in de keuken? Een assortiment koffiekoekjes van Panos kan ook altijd als dessert!

Hema A12Shopping hartjescake bakvorm

The morning after

Misschien is er nog wel een heerlijk stukje cake over, dat je kan serveren bij een tasje thee of koffie in deze gezellige tassen van H&M Home! En om af te sluiten kan je nog een ‘Love to You’-geurkaars cadeau doen.

HM A12Shopping duo tassenHM A12Shopping geurkaars

Als dat geen Valentijnscadeau is, weten wij het ook niet meer 😉 Kom jij je cadeautjes shoppen bij A12Shopping?