2 maart 2024 was een hoogdag in A12 Shopping. We verwelkomden 35 vrouwen voor onze casting voor het nieuwe, vrouwelijke Gezicht van A12 Shopping. Onder begeleiding van Miss België 2024 Kenza Ameloot en Miss België 2023 Emilie Vansteenkiste verschenen ze één voor één op onze catwalk. Allemaal met één doel: verkozen worden tot het Gezicht van A12 Shopping 2024. En dat kroontje ging naar Emily, een enthousiaste twintiger uit Koningshooikt (Lier). Je leert haar hier beter kennen! 

Emily, het Gezicht van A12 Shopping 2024

De goedlachse Emily is opgegroeid in Koningshooikt (Lier). Momenteel is haar thuisbasis Mechelen, waar ze Media & Entertainment Business studeert aan de Thomas More Hogeschool. Naast de schoolbanken vind je haar in de dansschool, de gym of bij vrienden. 

 

“Ik probeer een mooie balans te vinden tussen studeren en genieten met vrienden.” 

 

Ze kwam onze oproep voor de casting tegen op Facebook. Een nieuwe, spannende ervaring waar ze nood aan had en die ze zeker wilde aangaan. 

Met veel goesting kwam ze zaterdag 2 maart naar onze castingdag. Tijdens de Catwalk Class luisterde ze aandachtig naar de tips & tricks van Kenza Ameloot en Emilie Vansteenkiste. Die tips én haar aanstekelijke enthousiasme nam ze mee op de catwalk tijdens het moment suprême

Dat ontging ook onze jury niet. Onze juryleden Kenza Ameloot (Miss België 2024), Emilie Vansteenkiste (Miss België 2023), Sylvie Baekelandt en Bruno Janssens (eigenaar A12 Shopping) waren zeer enthousiast over haar performance en spontaniteit. Na beraadslaging kroonde de jury Emily tot het Gezicht van A12 Shopping 2024. Een overwinning die voor Emily heel onverwacht kwam, maar waar ze wel heel blij om was. 

Ze ging naar huis met een cheque van A12 Shopping, een golden ticket voor de preselecties van Miss Belgium en een prachtige ervaring! 

 

“Het was een heel toffe en leerzame dag. Iedereen was ook zo lief en ik heb heel fijne mensen ontmoet.”

 

Emily blikt met een warm gevoel terug op de castingdag. Net zoals wij bij A12 Shopping! 

Ondertussen keerde Emily nog eens terug naar ons winkelcentrum voor een professionele fotoshoot. Met deze fotoshoot verzilvert ze haar plekje als het nieuwe, vrouwelijke Gezicht van A12 Shopping. Ze straalde opnieuw met haar grote glimlach en haar onoverwinnelijke spontaniteit. 

De foto’s verschijnen zéér binnenkort op o.a. onze website en sociale mediakanalen. Volg dus zeker onze kanalen om ze als eerste te ontdekken!