2 maart 2024 verwelkomden wij Miss België 2024 Kenza Ameloot, Miss België 2023 Emilie Vansteenkiste en 35 kandidaten in ons winkelcentrum voor onze casting voor het nieuwe, vrouwelijke Gezicht van A12 Shopping.

De dag begon met een leuke, leerrijke Catwalk Class o.l.v. Kenza Ameloot en Emilie Vansteenkiste. Nadien betraden de kandidaten zelf de catwalk voor 2 modeshows en een fotomoment.

Na de leuke shows verrasten Kenza Ameloot en Emilie Vansteenkiste 3 kandidaten met een speciale prijs: een Golden Ticket voor de provinciale verkiezing van Miss Belgium.

Elke, Ilyana en Kiara wonnen een Golden Ticket, wat betekent dat zij rechtstreeks naar de provinciale verkiezing van Miss Belgium mogen gaan. Gefeliciteerd!

Nadien maakte de jury de winnaressen van onze casting bekend. Op de derde plaats verwelkomden we de goedlachse Esther. De tweede plaats werd gedeeld door Lara en Luna, een identieke tweeling. En de eerste plaats ging naar Emily, een spontane twintiger. Proficiat!

Emily wordt het Gezicht van A12 Shopping 2024 en zal ons winkelcentrum op een leuke, unieke manier vertegenwoordigen. Je zal haar binnenkort zien verschijnen op o.a. onze sociale mediakanalen, website en digitale schermen.

Het was een unieke, spectaculaire dag in A12 Shopping. Wij hebben er ontzettend van genoten!

Een welgemeende dankjewel aan alle kandidaten, Miss Belgium, onze juryleden Kenza Ameloot, Emilie Vansteenkiste, Sylvie Baekelandt en Bruno Janssens, presentator Lino, event organisator Wim van t-Kompas en alle winkels in ons winkelcentrum!

Groepsfoto Gezicht van A12 Shopping 2024