Op 11 mei treedt de eerste versoepeling in de exit-strategie van de overheid in het kader van Covid-19 en het Coronavirus in werking. Die versoepeling houdt in dat alle winkels weer open mogen. De overheid heeft een aantal maatregelen opgelegd waaraan voldaan moet worden om de bezoekers zo veilig mogelijk te laten shoppen. Ook A12Shopping neemt haar voorzorgsmaatregelen en we sommen ze hieronder graag voor je op!

Éen ingang en éen uitgang

Om zo weinig mogelijk kruising tussen bezoekers te hebben, creëren we één ingang en één uitgang. De ingang bevindt zich aan de schuifdeur ter hoogte van Nike Factory Store. De uitgang is de schuifdeur naast de Proximus shop.

Dispensers met ontsmettende handgel

Zowel aan de ingang als de uitgang staat een no-touch dispenser met ontsmettende handgel waar de bezoeker zijn of haar handen kan ontsmetten.

Wandelpaden met stickers naar de winkels

Op de vloer is met stickers aangegeven wat de kortste route is naar je favoriete winkel. Hou zo veel mogelijk rekening met deze routes, omdat er op deze manier is gezorgd voor zo weinig mogelijk kruising tussen bezoekers.

De rest van de vloer is opgeleukt met stickers die je motiveren met slogans als ‘Social distancing club’, ‘air hug’, en ‘Social distancing World Champion’.

In de winkels

Ook H&M, Nike Factory Store, Ici Paris XL, Panos, Hema, Proximus, Leonidas en Twice As Nice namen de nodige voorzorgsmaatregelen voor jouw veiligheid en die van de medewerkers.

Open tot 18u i.p.v. 19u

Tot nader bericht zullen de winkels geopend blijven tot 18u in plaats van het gebruikelijke sluitingsuur van 19u.

Voor de A12Shopping bezoeker

Aan jou willen we vragen om zo veel mogelijk met een mondmasker te winkelen voor je eigen veiligheid en die van anderen rondom jou. Probeer waar mogelijk een afstand van 1,5 meter te bewaren en respecteer de uitgestippelde paden op de grond aangegeven om je via de kortst mogelijke weg te begeleiden naar je favoriete winkel.

Zo kunnen we samen in alle veiligheid weer een bezoek brengen aan onze favoriete winkel. Hoe beter we nu allemaal samen ons best doen, hoe sneller we samen dit virus de baas kunnen.

Een dikke merci aan iedereen die elke dag het beste van zichzelf geeft in de strijd tegen het virus waardoor wij je weer mogen ontvangen.

Tot snel bij A12Shopping!

#A12Shoppingblijuterugtezien