Leonidas in A12 Shopping is op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker. Je ontdekt hieronder de vacature! 👇

Wij zijn op zoek naar een verkoopmedewerker met werkervaring en verantwoordelijkheid in de winkel/verkoop. Je hebt een oog voor detail/creativiteit, bent spontaan en kan tegen werkdruk (drukte van de feestdagen). Je bent ordelijk en stipt. En hebt een affiniteit met chocolade.

Je taken bestaan uit voornamelijk verkoop van pralines, waarbij hygiëne en klantvriendelijkheid een héél belangrijke rol spelen. Je bent gemotiveerd, punctueel en hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid. Je blijft niet bij de pakken zitten en neemt initiatief. Ervaring in de retail (en zeker bij Leonidas!) is een groot pluspunt.

Dienstverband:

  • Deeltijds
  • Verwachte uren: 20 uren per week
  • Van maandag tot vrijdag
  • Flexibiliteit tijdens de feestdagen is een vereiste
  • Dagdienst

Extralegale voordelen:

  • Fietsvergoeding

Soorten aanvullende vergoedingen:

  • 13e maand
  • Overuren uitbetaald
  • Vakantiegeld

Interesse? Geef je cv en motivatiebrief af in de winkel of stuur beide documenten door naar maisoma.leonidas@outlook.be.