Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen van de regering van 17 maart 2020 hebben wij ook een aantal aangepaste richtlijnen in het leven geroepen voor Panos. Deze aanpassingen maakten wij na analyse van de beschikbare informatie vanuit de regering en na overleg met Comeos (zij vertegenwoordigen de Belgische handel en diensten). 

Is Panos nog open? 

Panos heeft na overleg met de betrokken instanties beslist om waar mogelijk zijn winkelpunten open te houden met het oog op continuïteit inzake de bevoorrading van voeding voor onze bevolking. Panos wil operationeel blijven, mede als alternatief voor de zeer drukbezochte (buurt)supermarkten.  

Panos Schelle blijft geopend. Enkel voor take-away van brood, belegde broodjes en warme snacks. De verbruikszaal mag niet gebruikt worden. Panos Schelle is open van 08:00u tot 14:00u.